Racesport Nieuws
Het laatste race nieuws

Racesport
 • Yamaha R125 Cup: Ernstig ongeval overschaduwt Yamaha Cup Blokzijl
  De zevende wedstrijd voor de GAMMA-Yamaha R125 Cup - die zaterdag op het stratencircuit van Blokzijl werd verreden - werd ontsierd door een ernstig ongeval.

 • WorldSBK: Canepa ook in Laguna Seca als vervanger van Guintoli
  Niccolò Canepa zal ook komend weekend tijdens de negende ronde van het motul FIM Superbike World Championship op de Mazda Raceway Laguna Seca de plaats innemen van de nog steeds geblesseerde Sylvain Guintoli binnen het Pata Yamaha Official WorldSBK Team.

 • Recordaantal bezoekers 2016 World Ducati Week
  De negende editie van de World Ducati Week, een driedaagse Ducati festival op het Misano World Circuit, heeft het afgelopen weekend een recordaantal van 81.000 Ducati fans mogen verwelkomen.

 • The Battle of the Nations 2016
  16 oktober 2016 is het weer zover, de afsluiter van het motorseizoen op het TT circuit Assen. De BaTTle of the Nations. De seizoensafsluiter voor motorsport minnend Nederland!

 • Fantastische inhaalrace voor racing team Bertus Folkertsma tijdens 501
  Afgelopen zaterdag was het team van Folkertsma racing weer in Assen voor de altijd spectaculaire jaarlijkse endurance race, de 501 van Assen. Net als vorig jaar was een team gevormd met Joey, Bertus en gastrijder Renzo van Emmerik.

 • Team Eusman / Liquid Rubber dominant tijdens de 501 van Assen
  Voor de ‘501 van Assen’ werd er een team gevormd met coureurs Bryan Eusman, Kervin Bos en Nigel Walraven. Tijdens de kwalificaties zette het team telkens de snelste tijden neer en gedurende de 111 ronden tellende estafette race stond het team de eerste plek niet af. Ondanks vijf spannende laatste ronden, finishte Team Eusman / Liquid Rubber overtuigend als winnaar.

 • Start Racing: 2 juli Endurance 501 op Assen
  Samen met Danny van der Sluis van CVDS Racing hebben we deelgenomen aan de 111 ronden durende endurance race op Assen. Voor deze gelegenheid is de teamnaam Start CVDS Racing.